Over CryptoKickoff 2018-01-26T16:23:35+00:00

Over CryptoKickoff – Wie zijn wij?

CryptoKickoff is een website die alle gratis informatie bevat die u kan helpen om te beginnen met het verhandelen van crypto. Wij behandelen alles, van de veiligste hardware wallets waar je je coins kunt bewaren, tot de beste exchanges waar u uw coins op kunt verruilen naar andere munten.

Aangezien wij alles gratis aanbieden en hier niets aan verdienen bieden wij de mogelijkheid om een klein bedrag aan ons te doneren. Dit kan na het volgen van onze cryptocurrency beginnersgids door een klein aantal BTC, LTC of ETH te storten naar de adressen die in de footer te vinden zijn.

bitcoin raket

Hoe kwamen wij op dit idee?

Toen wij de populariteit in cryptocurrency zagen stijgen en wij telkens de vraag kregen over hoe je kunt investeren als beginner, bracht dit ons op een idee. Aangezien wij al enige kennis hadden over dit onderwerp leek het ons een goed plan om de kennis te delen met heel Nederland. In ruil voor de gratis kennis die wij delen hebben wij een paar affiliate links geplaatst in de cryptogids. Wanneer je via één van die links bij een netwerk aanmeld geeft dit ons een hele kleine commissie. Hiermee kunnen wij onze hosting betalen en onze developer. Ook investeren wij al onze inkomsten en donaties, die wij binnenhalen via CryptoKickoff, in verbetering van onze website.