TRON Dogs | Cryptocurrency spel uitgebracht voor TRX

Als je de afgelopen week betrokken bent geweest bij de wonderwereld van crypto, heb je waarschijnlijk wel gehoord van TRON TRX en Tron Dogs. Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk ook gehoord van het succes dat Cryptokitties heeft op het Ethereum-netwerk en zijn ze nu geïnteresseerd in Tron Dogs. We zullen een kijkje nemen naar hoe deze game werkt en ik wil die informatie met jullie delen.

Tron Dogs zijn virtuele huisdieren die kunnen worden gekocht op de Pet Planet-sectie van Game.com. Om een ​​beetje achtergrond te geven aan die samenwerking, op 3 januari 2018, heeft TRON aangekondigd dat het samenwerkt met Game.com om deze service te bieden.

tron dogs

Hoe werkt TRON Dogs?

Je gebruikt TRX om Tron Dogs te kopen in winkels. Vanaf het moment dat ik dit bericht schrijf, kun je alleen honden uit winkels kopen en als een stimulans voor early adopters, zijn ALLE honden geprijsd op 200 TRX, ongeacht de zeldzaamheid. Winkels zijn beschikbaar in beperkte hoeveelheid voor 20.000 TRX. Uiteindelijk zul je ook honden kunnen kopen van de “Pet Exchange”. Wanneer een winkel wordt gekocht, wordt deze op de “Pet Bazaar” geplaatst en staat deze direct voor service open. Je kunt de winkel bezoeken en elke hond kopen die je leuk vindt. Zie Tron Dogs als gewoon een andere manier om uw TRX vast te houden. Wanneer je een Tron Dog koopt, krijg je een willekeurig aantal GTC-, Game.com-tokens. U kunt uw GTC op elk gewenst moment naar TRX converteren. 1 TRX is gelijk aan .02 GTC. Dus vanaf nu, als ik al mijn GTC voor TRX wilde incasseren, zou ik bijna 90% van al mijn TRX kunnen terugkrijgen terwijl ik nog steeds mijn honden houd! Dus de conversieratio is erg genereus. De catch is waarschijnlijk dat je GTC moet gebruiken om je honden te fokken en te upgraden, waardoor je gestimuleerd wordt om deel te blijven nemen aan Tron Dogs.

Probeer te begrijpen dat je Tron Dogs niet “koopt” en je TRX is weg. Probeer het te zien als het verplaatsen van je TRX van je huidige portemonnee naar de Game.com TRX-portemonnee. Als je wilt duiken en je TRX wilt pakken en verder wilt gaan, kan dat. Wat Justin Sun, oprichter van TRON, doet met Tron Dogs is geniaal. Hij geeft de wereld een kans om te begrijpen hoe het nieuwe web 4.0 eruit kan zien en hoe een site TRX kan gebruiken als een vorm van valuta met behulp van schattige honden! Justin creëert een ecosysteem binnen TRX, een vrije en open marktplaats waar niet mee geknoeid of gemanipuleerd kan worden. De Tron Dogs zijn in principe Smart Contracts.

By | 2018-02-16T14:10:13+00:00 februari 16th, 2018|crypto|0 Comments

About the Author:

Mijn naam is Remco, de oprichter van CryptoKickoff. Als hobby ben ik deze website begonnen om zelf meer kennis te krijgen over cryptocurrencies terwijl ik deze met jullie deel. Sinds eind 2017 beleg ik zelf ook in deze munten.

Leave A Comment