Japanse cryptocurrency exchange legt opnames stil

Volgens belangrijke Japanse cryptocurrency exchange-managers van CoinCheck is meer dan €400 miljoen aan NEM gestolen van het handelsplatform.

MineCC, een in Japan gevestigde cryptocurrency-analist, meldde dat tijdens een officiële openbare conferentie de leidinggevenden van CoinCheck toegaven dat alle fondsen die in de hot wallet waren opgeslagen, door een onbekende groep hackers waren gestolen.

In tegenstelling tot cold wallets, die veilig zijn en offline worden gehouden, zijn hot wallets toegankelijk als servers worden geschonden door hackers. Als zodanig bewaart de meerderheid van de grootschalige cryptocurrency-exchanges in de branche slechts een klein deel van de fondsen in hot wallets en de rest in cold wallets, veilig offline bewaard en buiten het bereik van hackers.

“Het was moeilijk voor ons om een ​​cold wallet te beheren”, zei het CoinCheck-team.

Hoewel het nog steeds onduidelijk is of andere cryptocurrencies uit de centrale zijn gestolen, is het vanaf nu bevestigd door CoinCheck dat  €400 miljoen aan NEM is gestolen. NEM-ontwikkelaars en de open-source ontwikkelingsgemeenschap hebben opnieuw bevestigd dat een hard fork niet zal worden uitgevoerd om verloren geld te recupereren van een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling.

Japan is wereldwijd de grootste wereldwijde cryptocurrency exchange-markt, met een dagelijks handelsvolume dat aanzienlijk groter is dan dat van de markten in de VS en Zuid-Korea. Het heeft ook een streng licentieprogramma voor cryptocurrency-uitwisselingen, dat is opgezet om de kwaliteit van beveiligingsmaatregelen en -infrastructuren die door handelsplatformen worden gebruikt, te waarborgen.

Meer lezen over het veilig bewaren van cryptocurrencies? Lees dan: beste cryptocurrency wallets.

By | 2018-01-26T18:03:47+00:00 januari 26th, 2018|crypto|0 Comments

About the Author:

Mijn naam is Remco, de oprichter van CryptoKickoff. Als hobby ben ik deze website begonnen om zelf meer kennis te krijgen over cryptocurrencies terwijl ik deze met jullie deel. Sinds eind 2017 beleg ik zelf ook in deze munten.

Leave A Comment