Verge koers | XVG waarde, info & kopen 2018-01-28T19:25:02+00:00

Wat is verge?

verge koersDe Verge koers is de afgelopen tijd redelijk gestegen. Deze munt is een afstammeling van Bitcoin, ookwel altcoin genoemd, maar met verschillende verbeteringen. Verge heeft een blocktime van 30 seconden ten opzichte van Bitcoin zijn 10 minuten en ondersteunt maximaal 100 transacties per seconde, vergeleken met de kleine 7 van Bitcoin. Ook ondersteunt Verge een aantal verschillende proof-of-work-algoritmen, waarvan sommige het beste werken op CPU’s, sommige op GPU’s en sommige op ASIC-chips (Application Specific Integrated Circuit), wat betekent dat iedereen in staat is om Verge te mijnen.

Verbeterde privacy met Verge

Elke keer dat je verbinding maakt met het Verge-netwerk, doe je dat via TOR . TOR (The Onion Router) is een wereldwijd netwerk van servers waarmee mensen anoniem op internet kunnen surfen. Wanneer u op internet surft via TOR, wordt uw verzoek geweigerd tussen een aantal verschillende servers, waarbij elke server de oorspronkelijke bron van het verzoek verduistert. Er is geen mogelijkheid voor iemand buiten het TOR-netwerk om te weten waar het verzoek oorspronkelijk vandaan kwam, dus het kan niet worden teruggevoerd naar jou.

Verge koers

De prijs van Verge verandert wel duizend keer per dag. Momenteel is de waarde van deze munt . Hij is verandert ten opzichte van vorige week. Hieronder is de verge koers van de afgelopen maand te zien.

Verge roadmap

De aankomende belangrijke mijlpaal voor Verge wordt het Wraith-protocol genoemd. Wraith zal de privacy van deze valuta drastisch vergroten door transacties openbaar of privé te maken – dit word vanaf dan uw eigen keuze. Wanneer het Wraith-protocol is ingeschakeld in een Verge-wallet, genereert dit automatisch ‘stealth’-adressen. Dit zijn adressen voor eenmalig gebruik die niet publiekelijk kunnen worden gekoppeld aan uw primaire Verge-adressen. Wanneer deze optie beschikbaar wordt zal dit naar onze mening goede gevolgen hebben voor de koers van vergecoin.

Verge werkt ook aan de implementatie van Smart Contracts via een RSK . De Smart Contracts werken op een manier dat het uitvoeren van de smart contracts onafhankelijk van Verge zal gebeuren en het netwerk niet zal verstoppen, maar nog steeds zal vertrouwen op de Verge-blockchain om accounts te verrekenen.

Conclusie

Privacy is een behoefte die iedereen nodig heeft. Juist omdat de digitale wereld steeds ontastbaarder wordt, streven veel mensen naar deze specifieke behoefte aan veiligheid. Het marktsegment voor anonieme cryptocurrencies wordt steeds concurrerender, met valuta’s zoals Monero, DASH en ZCASH, die zich al hebben gevestigd in de top 50 van cryptocurrencies. Het zal daarom hoogstwaarschijnlijk meer dan een toegewijd ontwikkelteam voor Verge kosten om te concurreren met de hierboven genoemde cryptocurrencies.

Verge heeft een platform gecreëerd dat wordt gekenmerkt door drie dingen: transparantie, bruikbaarheid en veiligheid.

Transparantie door de samenwerking van gebruikers in het systeem. Gebruiksvriendelijkheid door de talloze wallets die zelfs beschikbaar zijn op draagbare apparaten en beveiliging door gericht gebruik van netwerken om de privacy van gebruikers te allen tijde te behouden.

Verge (XVG) kopen

Verge, ookwel XVG genoemd, kan op een aantal websites worden verruild. Wij raden aan om dit te doen op Binance. Dit is de grootste exchange waar momenteel op ingeschreven kan worden met het allergrootste aanbod van cryptocurrencies.

Meer over Binance (onze ervaring)