TRON koers – live waarde en informatie over TRX 2018-02-10T16:15:52+00:00

Wat is TRON (TRX)?

TRON (TRX)TRON is ontworpen om wereldwijd het internet te ‘helen’ door een gratis content-entertainmentsysteem te ontwikkelen voor de nu populaire blockchain-technologie. Het is ontworpen om het uitbetalen, opslaan, ontwikkelen en credit delen eenvoudig te maken voor amusementsliefhebbers. Hiermee kan een persoon in een continent live entertainment kopen van een ander continent. Het helpt de traditionele betalingsproblemen te overwinnen, zoals het hebben van een bankrekening bij een bank buiten uw land. We zullen in dit artikel onder andere bespreken wat de TRON koers is, hoe deze munt is ontstaan en hoe het werkt.

De achtergrond van TRX

TRON is gestart door Justin Sun. Hij is de CEO van het bedrijf. Door de jaren heen heeft hij zijn opmerkelijke momenten gehad die twee keer verschenen waren in Forbes, de 30 meest invloedrijke Aziaten onder de 30 jaar. Hij was de protégé van Jack Ma, de oprichter van Alibaba. Sun wordt ook erkend als de start van Peiwo, het Chinese equivalent van Snapchat. Zijn populariteit heeft TRON in staat gesteld zeer snel te groeien. Ook tweet hij veel positieve berichten via zijn twitteraccount (@JustinSunTron), dit zorgt ook voor een fluctuerende prijs.

TRON heeft twee eerdere ICO’s uitgegeven die in seconden zijn verkocht. Volgens Justin Sun wordt TRON een nieuwe koning van de gedistribueerde economie, waar het streamen van video’s, gokken en digitaal entertainment extreem gemakkelijk en leuk zal zijn. De gebruikers van deze cryptocurrency zullen hun eigen unieke economie bezitten. Ons eigen portfolio bestaat ook voor een groot percentage uit deze coin, wij hebben vertrouwen in tronix.

TRON (TRX) koers

De prijs van TRON fluctueert heel erg, vooral rond begin januari 2018 waar deze munt eerst de lucht in schoot naar ongeveer €0,20, waarna hij binnen enkele dagen meer dan de helft van zijn waarde verloor. Momenteel ligt de prijs van tronix op . Dat is een veranding van ten opzichte van vorige week. Hieronder is de tron koers te zien van afgelopen maand.

Hoe werkt TRON?

TRONIX is de cryptocurrency die TRON uitvoert. Deze crypto is degene die wordt gebruikt voor de dienst van een gedistribueerde economie. Er is een ‘Smart Contract Protocol’ in TRON en waarmee gebruikers eenvoudig toegang hebben tot de functies van de crypto. Met dit protocol kunnen gebruikers vrij gegevens publiceren, opslaan en bezitten. Het stelt gebruikers ook in staat te genieten van eigendomsrechten op hun inhoud en te beslissen wat, wanneer en hoe ze het kunnen delen.

TRON kan ook als host spelen tussen ontwikkelaars en gebruikers. Het kan worden gebruikt om de echtheid en de naleving van kredietinformatie van beide partijen te verifiëren. De crypto is ook goed ontworpen om te worden gebruikt in gokuitwisselingen en online gokken.

Ook heeft TRX laatst hun eigen game uitgebracht, deze is te vinden op https://tron.game.com.

Hoe kan ik TRON kopen?

Om TRX te kopen zult u eerst in het bezit moeten zijn van Bitcoins of Ethereum. Deze kunt u kopen met uw bankrekening of credit card op bijvoorbeeld Coinbase.

Wanneer je deze hebt gekocht zul je een exchange moeten kiezen, wij raden u aan om voor Binance te gaan maar u kunt zelf ook een goede cryptocurrency exchange kiezen. Wij gaan hier niet al te diep op in, maar als je geïnteresseerd bent in het gebruik van de bovenstaande websites kan je terecht bij onze cryptocurrency handleiding.

TRON (TRX) verhandelen

TRON kan verhandeld worden op een aantal websites. Wij raden aan om dit via Binance te doen, aangezien deze exchange erg ‘beginnersvriendelijk’ is en extreem lage handelskosten heeft.

Meer over Binance (onze review)