Beste Cryptocurrency Exchanges 2018 2018-01-26T16:23:20+00:00

Beste cryptocurrency exchanges

Zoals u waarschijnlijk in de cryptocurrency handleiding heeft gelezen zal u eerst een van de meest gebruikte crypto’s moeten kopen voor u deze kunt verhandelen naar andere varianten op de beste cryptocurrency exchange. De makkelijkste manier is om allereerst Bitcoins, Ethereum, Bitcoin Cash of Litecoins te kopen via Coinbase, waar je gemakkelijk geld kan storten via je bankrekening of credit card. Wij raden niet aan om het via Bitcoins te doen aangezien de transactiekosten van die munt erg hoog is. Hierdoor raden wij aan om één van de andere drie te kiezen, hierbij gaat onze voorkeur uit naar Ethereum.

Het kiezen van een goede crypto-exchange is niet de moeilijkste optie. Allereerst kijken we naar het aanbod van de exchange, welke cryptocurrency exchange heeft het grootste aanbod aan munten? Daarna kijken we of dat platform lage transactiekosten heeft. Als je er één hebt met een groot aanbod en lage transactiekosten is het laatste waar we naar kijken; de reputatie van het bedrijf.

Voordat de beste cryptocurrency exchanges uitgelegd worden zal ik in een overzichtelijke tabel tonen over welke we aanraden. (Op volgorde van hoog naar laag)

Voor de beste weergave van de tabel, bezoek CryptoKickoff vanaf een laptop, tablet of computer.

ExchangeAanbodBetaalmethodenFeedbackMeer informatie
CoinbaseLaagBankoverschrijving, CreditcardErg makkelijk te gebruiken voor je eerste investering. Na het storten van Euro’s kan je binnen enkele seconden je eerste cryptomunten kopen. Omdat wij veel gebruikmaken van dit platform hebben wij een uitgebreidere coinbase review geschreven.Meer informatie
BinanceHoogHier kan je niet direct storten met bijvoorbeeld iDeal. Je koopt een currency op Coinbase en die ruil je hier naar toe om de munt te kopen die jij wilt. Let wel op dat Binance maar een paar uur per dag open is voor nieuwe registraties.Meer informatie
YoBitHoogYoBit bevat een erg hoog aantal cryptocurrencies die geruild kunnen worden. Ook op deze exchange kan niet direct gestort worden via iDeal of je credit card, je zult eerst Ethereum of Bitcoins moeten kopen en deze naar je adres op YoBit moeten sturen.Meer informatie

Coinbase

Coinbase is een kleine exchange die ook als online wallet gebruikt kan worden. Elke beginner raad ik eigenlijk aan om hier je eerste cryptocurrency te kopen. Er is hier echter maar een klein aanbod. De enige munten die ze verkopen zijn Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH).

Wat deze exchange voor beginners erg makkelijk maakt is het simpele kopen van je allereerste crypto’s. Het enige wat je hoeft te doen is geld te storten via je bankrekening of credit card. Nadat je dit gedaan hebt staat er geld in je ‘EURO wallet’. Hierna kan je kiezen om één van de cryptocurrencies te kopen die ze aanbieden. Na het kopen van je eerste valuta’s op Coinbase kun je deze overruilen naar een andere exchange, zoals Binance, om ze daar over te ruilen naar andere currencies, zoals bijvoorbeeld Ripple.

Momenteel is er op deze exchange een geweldige aanbieding aan de gang. Bij het storten van meer dan €100 krijg je gratis €10 toegevoegd aan je wallet! Start nu voordat de aanbieding niet meer geldig is, en profiteer vandaag nog.

coinbase aanbieding

Klik hier om naar Coinbase te gaan en gebruik te maken van deze aanbieding

Binance

Als het op ruilen aankomt is Binance sinds het begin af aan al mijn favoriet. Door hun grote aanbod van cryptocurrencies(200+), superlage transactiekosten en snelle trades staat deze exchange bij veel meer mensen dan alleen ik bovenaan de lijst. Op Binance kan je gemakkelijk een adres genereren voor een van de crypto’s die ze aanbieden, en naar dit adres de crypto’s sturen die je gekocht hebt op de eerder besproken Coinbase. Wanneer je dit gedaan hebt zoek je de munt op die je wilt en kies je voor de ‘pairing’ die past binnen jou aanbod. Als jij bijvoorbeeld Ethereum (ETH) hebt gekocht op Coinbase en je wilt Ripple (XRP) kopen kies je voor de pairing ETH/XRP.

Omdat Binance ook onze voorkeur heeft wordt deze naast Coinbase ook in de uitgebreidere cryptohandleiding besproken.

Klik hier om naar Binance te gaan en ga binnen enkele minuten aan de slag

YoBit

YoBit zie ik tegenwoordig meer als een alternatief voor Binance, omdat die exchange eigenlijk al alles heeft wat je van een professionele exchange verwacht. Op moment van schrijven zijn de registraties bij Binance af en toe gesloten, dat maakt YoBit een prima vervanger als exchange.

yobit dice

Wat ik aan deze website erg uniek vind is dat ze een optie hebben om te gokken met je cryptocurrency. Hierbij kan je kiezen hoeveel BTC je in wilt zetten, en dan een dobbelsteen laten rollen. Bij dit spel heb je 48% kans om te winnen en 52% kans om te verliezen. Mijn aanrader is om dit niet te spelen en je crypto’s gewoon te bewaren, maar voor diegene die de gok wilt wagen is het altijd een keer te proberen.

Klik hier om naar YoBit te gaan en gelijk te beginnen

Voor een uitgebreide uitleg kunt u terecht bij onze yobit review.