Binance review & ervaring – Betrouwbaar? 2018-02-15T16:22:00+00:00

Binance

binance reviewIn deze Binance review gaan we het hebben over onze favoriete exchange. Hier handelen wij al sinds het begin van onze cryptocarriëre in altcoins, en tot nu toe zijn wij altijd tevreden geweest over dit platform. Een maand geleden, in december 2017, had deze exchange een gebruikersaantal van drie miljoen. Dit is in één maand tijd gestegen naar vijf miljoen enthousiaste cryptohandelaren. De hoofdzakelijke reden hiervan is natuurlijk de stijging in populariteit van het onderwerp cryptocurrency, maar dit toont ook aan dat het een grote en betrouwbare website is.

Wat is Binance?

Binance is een extreem populaire cryptocurrency-exchange die momenteel in de lijst staat van top 20 beurzen.

Deze website heeft een erg groot aanbod aan cryptocurrencies, namelijk meer dan 200 (op moment van schrijven). Een aantal van de ‘pairs’ die Binance aanbiedt zijn ETH/BTC, XRP/ETH en NEO/ETH. Ook heeft deze exchange hun eigen munt, namenlijk de Binance Coin (BNB). Deze kan je gebruiken voor je transactiekosten, deze worden dan verlaagd met 50%.

Waar Binance bekend om staat zijn de lage transactiekosten en hun snelle verwerking van transacties. De website kan een order-aantal van 1.4 miljoen per seconde aan, wat een gigantisch aantal is. Hierdoor maakt het deze website een van de allerbeste exchanges op gebied van cryptocurrency.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het handelen in altcoins is Binance zeker een aanrader. Dit is de beste exchange waar wij ervaring mee hebben op gebied van altcoins, maar ook qua transactiesnelheid en veiligheid van het bewaren in de wallet.

Binance review / onze ervaring

Alle leden van CryptoKickoff gebruiken Binance al sinds het begin van hun cryptocarriëre voor het handelen in altcoins. We hebben meerdere exchanges getest maar met geen enkele waren wij meer tevreden. Verder zullen we nu onze review & ervaring geven over Binance.

Extreem lage transactiekostenbinance transactiekosten

Wanneer je op Binance wilt handelen in cryptocurrencies betaal je altijd een bepaald aantal kosten, dit is tevens op elke exchange zo. Wat het bij deze website erg aantrekkelijk maakt is dat ze voor elke transactie maar 0.1% aan kosten rekenen.

Nu is het zo dat laatst de Binance Coin is uitgebracht. Als je deze aanschaft via de exchange kun je die gebruiken voor je transactiekosten. Wanneer je dit doet worden je kosten nog eens met 50% verlaagd, wat inhoud dat je achteraf maar 0.05% hoeft te betalen. Dat is als voorbeeld maar €0,50 kosten op een transactie met een waarde van €1.000 aan cryptocurrencies.

Hoog aanbod cryptocurrencies

Binance is een cryptocurrency exchange waar meer dan 200 crypto’s op verruild kunnen worden. Dit is een stuk meer dan bijvoorbeeld Coinbase, die er maar vier biedt. Deze website biedt zelfs cryptocurrencies aan die alleen te koop zijn binnen hun systeem en nergens anders. Dat is wat deze exchange ook uniek maakt.

Beveiliging van je account

Aangezien de veiligheid van je cryptocurrencies belangrijk is bespreken we dit ook in onze Binance review. De website maakt gebruik van two-factor authentication op accounts. Wat dit inhoud is dat wanneer je op je account inlogt, er een code verschijnt in een app die je op je telefoon hebt geïnstalleerd. Deze code moet je invoeren in de interface voor je kan inloggen. Als een hacker dus achter jou wachtwoord komt en je hebt dit ingeschakeld, is het onmogelijk voor hem om in te loggen en jou cryptovaluta’s te stelen, tenzij hij ook in bezit is van je telefoon.

Hoe werkt Binance precies?

Als je voor de eerste keer Binance bezoekt, zul snel merken dat het platform twee opties biedt voor digitale valutahandel: basis en geavanceerd. Noch de basis- noch de geavanceerde versies zullen ongetwijfeld zeer gebruikersvriendelijk zijn. Iedereen met een achtergrond in digitale valuta en met een beetje kennis van hoe uitwisselingen werken, moet echter het platform en de verschillende services met gemak kunnen gebruiken.

Het belangrijkste verschil tussen de basisversie en de geavanceerde versie is dat de geavanceerde versie een meer diepgaande technische analyse van de cryptocurrencies in de loop van de tijd biedt. Op dit moment biedt het dashboard voor de basisversie verschillende grafieken en diagrammen voor de paren die u verhandelt, orderboeken en handelsgeschiedenis.

Hoe start ik op Binance?

Om de exchange te gebruiken, moeten gebruikers eerst een account maken. Het proces hierachter is redelijk eenvoudig en u hoeft uw account niet te verifiëren voor niveau 1, wat een dagelijkse opnamebeperking van twee bitcoins heeft. Voor niveau 2, met een maximum van 100 bitcoins per dag, moet u een identiteitsbewijs met foto uploaden en wachten tot u bent goedgekeurd. Er zijn nog hogere limieten, maar u moet rechtstreeks contact met hen opnemen om dat te regelen.

Nu dat dit uit de weg is, kunnen gebruikers cryptocurrencies op hun Binance-account storten. Hoewel u kunt kiezen uit een groot aantal digitale valuta, is het raadzaam om bij BTC of ETH te blijven.

binance adres aanmaken

Om uw account te financieren, gaat u naar de link ‘Funds’> ‘Balances’ bovenaan de site en zoekt u de valuta die u wilt verzenden. Vervolgens klikt u op de knop ‘Deposit’ en ontvangt u een adres voor uw cryptomunt. U kunt dan uw cryptocurrency naar dit adres sturen om te beginnen met handelen op het platform.

Let op: De cryptocurrency die u verzend moet overeenkomen met het type crypto waarvan het adres is. Je kan dus bijvoorbeeld geen ripple naar een ethereum adres sturen.

Nadat uw account is gefinancierd, kunt u eenvoudig beginnen met handelen, uitwisselen en beleggen in verschillende digitale valutaparen zoals BTC. Binance biedt veel keuzemogelijkheden, omdat ze alle belangrijke digitale valuta’s ondersteunen, maar ook talrijke ICO-vermeldingen en hun respectieve tokens op hun website beschikbaar hebben gemaakt.

Op dit moment kan het platform alleen worden gebruikt om limiet- en marktorders te genereren. Dit werd door sommigen als een nadeel beschouwd, omdat veel verwachte handelsopties meer geavanceerd zouden zijn. Na het plaatsen van uw bestelling, wacht u gewoon tot deze is uitgevoerd volgens de voorwaarden die zijn ingesteld.

Welke cryptocurrencies ondersteunt Binance?

Binance wordt vaak gewardeed om zijn grote aanbod aan munten die kunnen worden verhandeld. Handelaren kunnen het platform gebruiken voor meerdere digitale valuta, waaronder, maar niet beperkt tot, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Verge, Litecoin, TRON, IOTA en meer. Zoals eerder vermeld, ondersteunt Binance ook tal van tokens, als onderdeel van ICO-lijsten. Met dit in gedachten kunnen handelaren het platform gebruiken om deze tokens ook met winst te verhandelen.

Binance voegt op dit moment heel snel nieuwe munten en tokens toe na hun ICO, wat betekent dat je ze vaak goedkoop kunt kopen, wat zorgt voor meer winst op de weg. Momenteel worden er handelsparen aangeboden met BTC, ETH, BNB (Binance coin) en USDT.

Binance klantenservice

Om een ​​exchange succesvol te maken, is een geweldig klantensupportteam nodig dat in staat is om alle gebruikersvragen en -verzoeken tijdig te beantwoorden. Hoewel het ondersteuningsgedeelte op Binance een beetje werk kan gebruiken, is het team responsief en in staat om professionele hulp aan handelaars in nood te bieden. Ondersteuningstickets worden ingediend via een online formulier op de website en antwoorden worden per e-mail verzonden. Er is momenteel geen live chathulp of een telefoonnummer waarop klanten contact kunnen opnemen met het ondersteuningsteam.

Een mooi voorbeeld is dat een vriend van mij laatst een nieuwe mobiel had aangeschaft, waardoor hij zijn two-factor authentication code niet meer kon genereren. Door middel van het uploaden van een selfie met zijn ID, de huidige datum en nog wat andere gegevens er op had Binance voor hem zijn account ge-reset. Hij kon hierna gewoon weer volledig gebruik maken van de Binance exchange.

Conclusie

Binance is één van de leiders in de cryptocurrency-exchange markt, dat blijkt uit cijfers die wij hebben besproken aan het begin van dit artikel. Met hun lage transactiekosten en snelle transacties zullen zie ik ook geen reden dat ze niet aan de top zullen blijven staan.

Met hun extreem hoge aanbod van cryptocurrencies, met zelfs crypto’s die alleen daar te kopen zijn, is dit eigenlijk de enige website die je nodig hebt om aan al je wensen te voldoen.

Tip: De registraties van Binance zijn de laatste tijd soms gesloten dus wij raden u aan om als u een account aan kan maken dit gelijk te doen.

Registreer op Binance en ga gelijk aan de slag!

Binance samengevat

#2 in de lijst van beste exchanges

Betaalmethoden

Direct cryptocurrencies kopen vanaf bijvoorbeeld je bankrekening is hier niet mogelijk.

Cryptocurrencies

Momenteel bieden ze meer dan 200 cryptocurrencies aan om veilig in te handelen.

Kosten

Storten: 0%
Ruilen: 0,1%
Opnemen: Verschilt per munt

Registreren op Binance *

* Bij deze exchange zijn de registraties af en toe gesloten, klik op de knop hierboven en probeer zo snel mogelijk te registreren nu het kan.